Vegueria del Penedès

VINE A CUINAR ALS MERCATS

Vilafranca prepara diferents sessions de cuina als Mercats Municipals


Redacció Vilafranca del Penedès

02-11-2015 11:13

Iniciació a la cuina, demostracins de plats de tardor i un taller pràctic per a infants són les propostes dels mercats

Vilafranca prepara diferents sessions de cuina als Mercats Municipals. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Vilafranca ha organitzat diferents sessions de cuina als Mercats Municipals. Al Mercat de la Carn, el curs “Inicia’t a la cuina”, consisteix en una sessió de cuina per a persones que vulguin iniciar-se en el món de la cuina. Es faran tres sessions amb els mateixos continguts els dies 4, 11 i 18 de novembre de 18,30 a 21h a càrrec d’Oriol Llavina, xef del restaurant ubicat al mercat,  El Cigró d’Or. Per apuntar-se cal escollir una de les tres sessions.

Al Mercat Sant Salvador, es faran demostracions de plats de tardor. “Cuinem la tardor”, consistirà en primers plats de tardor (el 10 de novembre) i segons plats de tardor (el 17 de novembre) a les 18h en els dos casos, a càrrec de la xef vilafranquina Gemma Riera.
I finalment, el taller pràctic “Juguem cuinant”, adreçat a infants a partir de 4 anys, a càrrec de Gemma Riera. El 24 de novembre es farà al Mercat Sant Salvador i l’1 de desembre al Mercat de la Carn. Els dos dies es començarà a les 17,30h.

Cal inscripció prèvia per a les sessions “Inicia’t a la cuina” i per als tallers “Juguem cuinant”. Les inscripcions es poden fer trucant al 938920358 (Servei de Mercats) i a mercats@vilafranca.org. Els cursos són gratuïts i estan subvencionats per la Diputació de Barcelona.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.