Vegueria del Penedès

RENOVA LA TEVA IMATGE

VNG Tendència presenta a la Fira de Novembre un projecte solidari amb Càritas


Redacció Vilanova i la Geltrú

07-11-2015 8:44

Recolliran roba, calçat i ulleres en bon estat que ja no s'utilitza i a canvi es premiarà la solidaritat amb un xec 5 euros per comptes en el grup de botigues

VNG Tendència presenta a la Fira de Novembre un projecte solidari amb Càritas. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

VNG Tendència es presenta aquest any a la Fira de Novembre amb un projecte solidari, amb la col·laboració de Càritas. Aquest és el tercer cop que el grup de cinc comerços vilanovins assisteixen a la mostra multisectorial.

Amb la voluntat de fer conèixer l’esforç i qualitat que hi ha en el comerç de proximitat, però també implicats en tot allò que succeeix a Vilanova i amb la realitat de la ciutat, VNG Tendència ha volgut recollir peces de roba, calçat, ulleres... que la gent ja no utilitza i en bon estat,  i després faran l’entrega a Càritas.

Però també volen premiar tota la solidaritat dels vilanovins i visitants de la Fira de Novembre que col·laborin amb el projecte i per cada peça que portin a l’estand de VNG Tendència de la Plaça de la Vila rebran un xec de  5 € que podran utilitzar en properes compres a qualsevol de les botigues del grup,  Albà Íntim, Calserra, D-Room, Enriqueta Solé i Opticalia Holandesa. 

VNG Tendència  sempre pensa en fórmules innovadores de promoció que evidencien que el comerç vilanoví s’ha anat posicionant en els darrers anys com un potent element d’atracció, no només en l’àmbit comarcal, sinó també de País.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.