Vegueria del Penedès

XARXA LOCAL DE CONSUM

Electes municipals amb responsabilitat en matèria de consum participen en una jornada a Vilafranca


Redacció Vilafranca del Penedès

12-11-2015 23:16

Aquesta era la primera de les jornades que s'inclou en un cicle que continuarà el proper 26 de novembre a Vic, el 2 de desembre a Manresa i el 3 de desembre a Barcelona

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Ahir al vespre es va realitzar una jornada per a electes amb responsabilitat en matèria de consum en l'àmbit local a Vilafranca del Penedès, amb la finalitat de posar a l'abast dels electes municipals informació sobre les activitats que oferirà el Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona dins el nou pla de mandat i les competències de l'administració local en aquesta matèria. Aquesta era la primera de les jornades que s'inclou en un cicle que continuarà el proper 26 de novembre a Vic, el 2 de desembre a Manresa i el 3 de desembre a Barcelona.

La diputada de Salut Pública i Consum de la Diputació, Laura Martínez, i la regidora de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i vicepresidenta de Xarxa Local de Consum, Anna Doblas Ruiz, van inaugurar la jornada. Martínez va destacar la mediació de consum com a objectiu prioritari d'aquest mandat. A continuació, la cap del Servei de Suport a les Polítiques de Consum, Sònia Gutiérrez, va exposar detalladament les activitats que des de la Diputació s'oferiran per als ens locals per a realitzar l'any 2016. En finalitzar la jornada, es va obrir un col·loqui amb els electes per acabar de concretar diferents aspectes de l'exposició.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.