Vegueria del Penedès

PLA NEUCAT

Protecció Civil manté la prealerta per les nevades que poden afectar el terç sud de Catalunya


ACN Barcelona

22-11-2015 20:55

La cota de neu podrà baixar fins als 500 metres, segons el Servei Meteorològic de Catalunya, i arribar a l'Alt Penedès

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Protecció Civil manté la prealerta del pla especial d'emergències per nevades a Catalunya, el Neucat, per la previsió de nevades durant la nit de diumenge a dilluns al Massís dels Ports i les comarques del prelitoral sud de Catalunya i alerta que podrien afectar la mobilitat. El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha detallat que la cota de neu es podria situar al voltant dels 600 metres i que, puntualment, podria baixar fins als 500 metres a les Terres de l'Ebre i a les comarques de l'Anoia, l'Alt Penedès, la Conca de Barberà, l'Alt i el Baix Camp i al Priorat. Davant d'això, Protecció Civil ha demanat als conductors que extremin les precaucions a l'hora de posar-se al volant i ha informat que la neu podria afectar la Panadella o el Bruc a l'autovia A-2 o el Port de la Vinaixa a l'autopista AP-2.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.