Vegueria del Penedès

CP CALAFELL

Cinc diplomes pel CP Calafell en les proves de nivell del Pla de Santa Maria


Redacció Calafell

23-11-2015 13:16

Les patinadores del Patí Calafell. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La secció de patinatge artístic va participar diumenge 22 de novembre a la tercera convocatòria dels nivells B i certificat de les modalitats de lliure i figures obligatòries, que es van celebrar a les instal·lacions del Club El Pla de Santa Maria, a l’Alt Camp.

Aquestes proves serveixen perquè les esportistes debutants acreditin el nivell mínim per poder participar en competicions oficials.

L’actuació de les patinadores del Patí Calafell va ser destacada i cinc d’elles van aconseguir superar les proves, en la que era la darrera oportunitat de la temporada per aprovar-les.

Marina Ondina i Paula Ruiz van assolir el nivell B en modalitat lliure; Marian Juncosa el nivell B de figures obligatòries, Ainoa Llacer el nivell Certificat lliure i Laura Planas el certificat de figures obligatòries.

Cal fer esment del de la sisena posició que va aconseguir la Lucia Ruiz a la Copa Catalana Iniciació 2015 celebrada el passat 14 de novembre a Cerdanyola del Vallès.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.