Vegueria del Penedès

Càritas va gastar 40,8 MEUR l'any passat per atendre més de mig milió de catalans


ACN Barcelona

24-11-2015 13:39

L'entitat eclesiàstica denuncia que les millores macroeconòmiques no arriben a les famílies i que cal reduir l'atur i els treballs precaris per reduir la taxa de pobresa

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Càritas Diocesana de Catalunya va gastar l'any passat un total de 40,8 milions d'euros per atendre més de 570.000 persones necessitades. Les delegacions de Càritas a cadascuna de les deu diòcesis catalanes van realitzar un total de 26 programes o projectes agrupats en nou grans àrees com acollida, cobertura de necessitats bàsiques, habitatge, infància, salut, educació o inserció laboral. El cardenal i arquebisbe emèrit de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, ha presentat la memòria de les deu Càritas diocesanes de Catalunya del 2014, i ha reafirmat que cal un "gran pacte d'estat" per fer front a la pobresa, sobretot centrant-se en la reducció de l'atur i del treball precari. De fet, els responsables de Càritas han assegurat que les millores macroeconòmiques no estan arribant a les famílies. Tot i que la pobresa es va agreujant i afecta a més gent, també han constatat que aquest 2015 la progressió s'ha frenat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.