Vegueria del Penedès

L'ATRACCIÓ DELS CASTELLS

Una delegació de la ciutat xinesa de Hangzhou visita Vilafranca


Redacció Vilafranca del Penedès

24-11-2015 20:06

Segons explicava Zhou Qi, la delegació ha vingut atreta per la presència dels Castellers de Vilafranca a Shanghai aquest mes de novembre

Una delegació de la ciutat xinesa de Hangzhou visita Vilafranca. Ajuntament de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Una delegació de 5 persones representants de la ciutat xinesa de Hangzhou, d’uns 8 milions d’habitants i propera a Shanghai, encapçalada per la secretària general del govern Zhou Qi, ha visitat aquest dimarts Vilafranca per sondejar possibles col.laboracions en l’àmbit econòmic entre les dues ciutats. Vilafranca, amb Barcelona i Madrid, seran les úniques tres ciutats que visitarà aquesta delegació a l’Estat Espanyol.

Segons explicava Zhou Qi, la delegació ha vingut atreta per la presència dels Castellers de Vilafranca a Shanghai aquest mes de novembre i pel fet de ser una ciutat important a nivell històric i cultural a Catalunya. La secretària general del govern de Hangzhou ha remarcat el salt important que ha fet a nivell econòmic la seva ciutat i el que pot fer en el futur amb el desenvolupament de la plataforma d’e-comerç Ali-Babà. La delegació xinesa ha estat rebuda a l’Ajuntament per l’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Promoció Exterior, Joan Manel Montfort.

Per la seva banda, l’Alcalde Pere Regull ha comentat que en poques setmanes Vilafranca haurà rebut fins a tres delegacions de ciutats xineses i això demostra l’atractiu de la ciutat. “Són interessants aquestes visites pels contactes a nivell econòmic que poden suposar de cara a la possible implantació d’empreses xineses i donar feina a la gent de Vilafranca. Els hem lliurat documentació dels nostres polígons industrials, els hem explicat els avantatges fiscals que donem a les empreses i han vist que Vilafranca és una ciutat molt ben comunicada”, ha afirmat Regull.

La delegació de Hangzhou s’ha compromès a lliurar aquesta documentació a l’empresariat de la seva zona. L’alcalde espera que aviat es puguin veure els fruits d’aquests contactes.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.