Vegueria del Penedès

ACCIDENT DE TRÀNSIT

Mor el conductor d'un turisme en un xoc amb un camió a La Bisbal de Penedès


ACN La Bisbal del Penedès

30-11-2015 17:55

L'accident s'ha produït a la C-51, que s'ha hagut de tallar a la circulació

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El conductor d'un turisme ha mort aquest dilluns al migdia en xocar amb un camió a la C-51, al seu pas per la Bisbal del Penedès (Baix Penedès), segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Com a conseqüència de l'accident, que s'ha produït poc després de la una del migdia a l'alçada del punt quilomètric 14, s'ha hagut de tallar la via i el trànsit s'ha desviat per la C-51z, entre els quilòmetres 15 i 12. Per causes que s'investiguen el turisme i el camió han col·lidit frontalment. La víctima mortal és J. M. G., de 75 anys i veí del Vendrell. Nou patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers, i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han actuat al lloc dels fets.

La via ha estat tallada en ambdós sentits de la marxa i s’han fet desviaments per la C-51-Z fins aproximadament un quart de cinc de la tarda. A dos quarts de sis el Servei Català de Trànsit informava que la circulació ja s’havia normalitzat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.