Vegueria del Penedès

SERVEI DE CATALÀ

Sessió de recursos lingüístics als treballadors de l'Hospital del Vendrell


Redacció El Vendrell

30-11-2015 18:48

L’objectiu és donar a conèixer una selecció de les eines informàtiques més útils per resoldre dubtes lingüístics i parar una atenció especial en el funcionament del portal Optimot

Sessió de recursos lingüístics als treballadors de l'Hospital del Vendrell. CC Baix Penedès

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Servei de Català del Baix Penedès ha dut a terme una nova sessió de recursos lingüístics adreçada al personal de l'Hospital del Vendrell, a la qual han assistit 17 persones. Així, aquest 2015, un total de 45 treballadors del centre han participat en les diferents sessions programades.

L’objectiu és donar a conèixer una selecció de les eines informàtiques més útils per resoldre dubtes lingüístics i parar una atenció especial en el funcionament del portal Optimot, que actualment és el recurs en línia més pràctic i més utilitzat per consultar qualsevol qüestió que se'ns plantegi a l'hora de treballar en català.

Per al bon desenvolupament de la sessió, les persones interessades van respondre, prèviament, un qüestionari sobre el coneixement d’aquestes eines. D'altra banda, cal destacar que a l'enquesta final els participants n’han valorat molt positivament el contingut, presentació, la dinàmica i la utilitat.

Aquesta activitat està emmarcada dins l'acord de col·laboració que van signar l'Hospital del Vendrell, el CNL de Tarragona i el Servei Lingüístic dels Serveis Territorials de Salut a Tarragona per impulsar el pla lingüístic a l'hospital, el qual inclou, entre d'altres accions, l'aplicació de l'Indexplà o la presentació del programa del Voluntariat per la llengua.

El Consorci per a la Normalització Lingüística, creat l'any 1989 com a òrgan territorial d'aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, 97 ajuntaments, 37 consells comarcals (entre ells, el del Baix Penedès) i la Diputació de Girona. El Consorci desenvolupa estratègies i accions per garantir l'extensió territorial del coneixement i l'ús de la llengua catalana.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.