Vegueria del Penedès

HANDBOL

Presentació dels equips del Club Handbol Ribes i la Secció Esportiva de l’Ampa Els Costerets


Redacció Sant Pere de Ribes

02-12-2015 10:13

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El dissabte dia 28 de novembre al pavelló de Ribes va tenir lloc la presentació dels equips per a la temporada 2015-16 de les dues entitats handboleres de la vila: la Secció Esportiva de l’Ampa Els Costerets i el Club Handbol Ribes.

Aquest any el Club va presentar als seguidors i seguidores de l’handbol vuit equips tres juvenils, dos cadets i tres infantils que juguen a diferents nivells de FCH des de Lliga (un Juvenil Femení) fins a Segona Catalana.

La Secció Esportiva de l’Ampa Els Costerets va presentar 7 equips des de Pre-benjamins fins alevins que juguen als Jocs Esportius Escolars de Consell, excepte l’equip aleví masculí A que juga al nivel 1 masculí de la FCH.

L’acte la comptar amb la presència del Regidor de Cultura, Esports i Comerç Local de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes en Josep Moya Ibáñez i de 200 jugadors/res formen la família de l’handbol Ribetà que va creixent any rere any.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.