Vegueria del Penedès

RODALIES

Comencen les obres de l'estació de Cubelles per evitar que la gent es coli al tren


Redacció Cubelles

03-12-2015 18:23

Els operaris d'Adif estan instal·lant unes tanques de separació a les vies

Comencen les obres de l'estació per evitar l'accés fraudulent al tren. Ajuntament de Cubelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els gestor d'infrestructures ferroviàries Adif Estacions ha endegat les feines d'instal·lació de diverses tanques per tal d'evitar l'accés fraudulent al tren. Les obres han començat a sobre del pont recentment decorat amb un mural del col·lectiu Aero Arte, a la banda de mar, i és previst que abans de finalitzar la setmana ja estiguin enllestides també a la part de muntanya.

L'acció d'Adif busca taponar diversos punts pels quals s'ha detectat que nombrosos usuaris passen per pujar al tren sense pagar bitllet. Les feines són paral·leles al projecte del gestor d'infraestructures d'allargar les tanques perimetrals en ambdues direccions -Cunit i Vilanova- com a mesura de seguretat i que encara resten pendents d'execució.     

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.