Vegueria del Penedès

CAPITAL DE LA CULTURA CATALANA

La Vilafranca de la Capital de la Cultura Catalana ja té segell propi


Redacció Vilafranca del Penedès

15-12-2015 11:58

El segell recrea una fotografia antiga de la plaça de la Vila abans de la reurbanització executada als anys 90

Es presenta el segell de Correus commemoratiu de Vilafranca Capital de la Cultura Catalana 2015. Ajuntament de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Alcalde Pere Regull, acompanyat del tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior, Joan Manel Montfort i del regidor de Cultura, Raimon Gusi, i el president de l’Institut d’Estudis Penedesencs Albert Tubau, van presentar ahir a l’edifici de l’Enològica el segell de Correus commemoratiu editat amb motiu de Vilafranca Capital de la Cultura Catalana 2015. Es tracta d’una iniciativa de la Secció Filatèlica, Numismàtica i del Col.leccionisme de l’Institut d’Estudis Penedesencs. El segell recrea una fotografia antiga de la plaça de la Vila abans de la reurbanització executada als anys 90, amb el campanar de Santa Maria al fons.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.