Vegueria del Penedès

NOU HORARI

Les sales d’estudi de Vilafranca tornen a ampliar els seus horaris pels exàmens universitaris


Redacció Vilafranca del Penedès

16-12-2015 21:45

La novetat d’aquest curs és el nou horari d’obertura del servei d’ampliació horària. S’allarga l’obertura del migdia, fins a les 14 hores i es tanca el servei de tarda a les 10 de la nit

Les sales d’estudi municipals de Vilafranca. Ajuntament de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Del 28 de desembre de 2015 al 31 de gener de 2016, ambdós inclosos, les sales d’estudi municipals Casa Amiguet i ESCAVI amplien de nou els seus horaris de servei a l’estudi per tal d’atendre les necessitats dels estudiants universitaris durant els exàmens del primer quadrimestre d’aquest curs 2015/16.

L’horari ampliat de funcionament per aquest període serà de dilluns a diumenge de les 9 del matí fins a les 2 del migdia, i de les 4 de la tarda fins a les 10 de la nit. Es mantenen les 11 hores d’obertura diària d’aquest servei d’atenció i suport al jove estudiant però es modifiquen lleugerament els horaris amb la voluntat d’adaptar-se als usos dels joves estudiants. Així, la mitja hora del final del dia es mou al migdia i s’allarga l’horari del matí fins a les 2 del migdia.

Els dies 31 de desembre i 5 de gener l’hora de tancament de les sales serà a les 9 del vespre. Els dies 1 i 6 de gener, festius, les sales restaran tancades.

Durant les festes de Nadal i abans de les ampliacions, les sales d’estudi romandran obertes en l’horari habitual de dilluns a divendres, excepte els dies festius que restaran tancades. El dia 24 la sala Casa Amiguet estarà tancada i  la sala ESCAVI tancarà a 2/4 de nou del vespre.

L’ampliació horària té la finalitat d’oferir un espai d’estudi lliure i facilitar la tasca de l’estudiant en un entorn pròxim als joves durant els moments de major intensitat pel col·lectiu principal en l’ús i aprofitament d’aquest servei.

Durant la darrera ampliació horària de les sales d’estudi, l’estiu passat, van fer-hi ús d’aquests espais 6.604 persones amb un total de 7.735 usos dels diferents serveis que s’ofereixen.

L’oferta de serveis que disposen ambdues sales d’estudi són: 147 punts de treball, connexió wi·fi gratuïta, una sala a part per a l’estudi i treball en grup (en el cas de la sala Casa Amiguet), 8 punts d’accés gratuït a Internet amb servei d’impressió i un fons bibliogràfic bàsic de suport.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.