Vegueria del Penedès

POLÍTICA

Galimaties polític


Francesc Carafí Sant Sadurní d'Anoia

02-01-2016 9:46

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Estem en un galimaties, trencaclosques polític, de governabilitat monumental. El “show” de la CUP a Catalunya, i el “despropòsit” d’alguns barons en el PSOE.

M’agrada la política i la segueixo diàriament. Però crec que s’ha arribat a una ximpleria. El esgotament està fent esqueixament en el ciutadà.

Senyor Artur Mas, vagin-se (el mateix que li va dir Aznar a Felipe Gonzalez). Ja ha fet la seva etapa. Vostè és el responsable de l’actual situació. Catalunya vol canvis. Mas no és el canvi que necessita. 3 mesos de desgovern, de paràlisis parlamentaria, d’incertesa, d’inquietud. Que més vol que passi, Sr. Artur Mas?. Catalunya no s’ho mereix.

A Espanya, xauxa política, política enrevessada. La gent ha votat canvi. Canvi per l’esquerra. Una esquerra que fa difícil l’aritmètica parlamentaria, i que l’equidistància es fa notar.

Un PSOE, un Partit Socialista “Obrer” Espanyol, que es troba en el mig del xafarranxo, i no sap com sortir-ne. Tindria de tenir clar, tot el partit, que això ha passat ara, i que per tant aquest gir “esquerrà” que el votant ha expressat, ha de ser evidentment amb partits ideològicament identificats amb l’ideari socialista. I en aquí dic, com a socialista convençudíssim, no als “despropòsits i personalismes” d’algun dirigent territorial del PSOE. Senyors meus, som humans, donem temps al temps, deixem fer... el temps ho dirà.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.