Vegueria del Penedès

AL PATI DE L'ESCOLA

150 participants diaris a l’activitat No t’avorreixis de Vilafranca


Redacció Vilafranca del Penedès

07-01-2016 22:26

L'objectiu ha estat fer un ús comunitari del pati de l’escola i promoure un espai intergeneracional on infants, joves, adults i grans poguessin gaudir d’unes estones de lleure

150 participants diaris a l’activitat No t’avorreixis. Ajuntament de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Sota el lema No t’avorreixis, el Servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca va organitzar, del 28 al 31 de desembre, un conjunt d’activitats per infants, adolescents i joves al pati de l’escola Pau Boada. Les propostes lúdiques pretenien assolir diversos objectius: fer un ús comunitari del pati de l’escola en horari no lectiu, oferir activitats diverses als infants i adolescents en període de vacances de Nadal, fomentar la implicació d’adolescents i joves en l’organització de les activitats i promoure un espai intergeneracional on infants, joves, adults i grans poguessin gaudir d’unes estones de lleure.

En aquest sentit, tant infants com adolescents van poder jugar a futbol sala i voleibol i participar en tres tallers: estampació de bosses i samarretes, postals de Nadal i creació d’imants personalitzats per a la nevera.

Les activitats del No t’avorreixis han estat una acció més del Servei de Joventut a L’Espirall dins el programa d’intervenció socioeducativa amb adolescents i joves al barri de l’Espirall, dins la Llei de Barris. El treball de dinamització juvenil dut a terme pretén fomentar l’apoderament d’adolescents i joves, donar una visió positiva i comunitària del jove en el barri i procurar deixar un llegat social. Per aquests motius, al llarg de les quatre jornades lúdiques, es va poder comptar amb la implicació d’una desena de voluntaris adolescents i joves del barri, els quals no només gaudien de les activitats sinó que fomentaven la participació dels més menuts i també dels seus pares i mares, els quals valoraven molt positivament la proposta lúdica en el barri.

Acabades les activitats, el servei de Joventut valora positivament l’alta participació infantil i juvenil (amb una mitjana diària aproximadament de 150 participants), la implicació dels joves en la dinamització dels esports i tallers, les valoracions dels pares i mares i la possibilitat d’ús del pati de l’escola com un espai de relació i cohesió de barri.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.