Vegueria del Penedès

SANT PERE MOLANTA

Detingut després de saltar-se un control, envestir dos cotxes de Mossos i ferir dos agents a Olèrdola


ACN Olèrdola

10-01-2016 23:33

L'arrestat, de 23 anys, va donar positiu en cocaïna

Mossos d'Esquadra. Mossos d'Esquadra

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Un jove conductor de 23 anys va ser detingut aquest dissabte a la matinada després de saltar-se un control de trànsit a l'Alt Penedès, envestir dos cotxes dels Mossos d'Esquadra i ferir lleument dos agents. Segons ha informat la policia catalana, l'incident es va produir a les 07.48 hores de dissabte al quilòmetre 1.215 de l'N-340, al polígon industrial de Sant Pere Molanta, dins el terme municipal d'Olèrdola. El noi es va voler saltar el control de trànsit que havia muntat la policia i en la fugida va envestir dos vehicles de Mossos –provocant-los desperfectes- i, de retruc, ferint lleument dos agents. L'infractor va poder ser interceptat al mateix lloc i va donar positiu en cocaïna.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.