Vegueria del Penedès

FLASH

Barça i Noia obren el foc de la final


EL PUNT

18-06-2003 7:31

Els de Sant Sadurní juguen el primer duel al Palau Blaugrana sense el seu capità Pere Varias, absent per sanció

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!


La final de l'OK Lliga obrirà aquesta nit (21 hores, per Teledeporte ) els duels que enfrontaran el FC Barcelona, que buscarà el seu sisè títol consecutiu, contra el Noia Freixenet, la gran sorpresa dels play-off . El conjunt de Sant Sadurní arriba al Palau Blaugrana amb les baixes de Pere Varias, sancionat, i Borja López, que podrà jugar el segon matx després de purgar les sis jornades de sanció. Tenint només la temporada regular com a paràmetre, el gran favorit és el Barça, que va acabar primer, mentre que el Noia s'ha quedat amb l'onzè lloc. Malgrat això, el nivell exhibit per l'equip de Blai Carda als play-off , on va eliminar el Lleida, l'Igualada i el Vic, aspirants al títol, deixa oberta les travesses.


Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.