Vegueria del Penedès

FLASH

L'assemblea d'electes del PSC ratificarà avui el diputat del Penedès


EL PUNT

18-06-2003 7:31

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!


L'assemblea de regidors electes del PSC de l'Alt Penedès i el Garraf ratificarà avui la candidatura del regidor de Sant Cugat Sesgarrigues Cisco de la Cruz Muñoz com a diputat de la zona, càrrec que fins ara ocupava el president de la federació socialista i regidor de Sant Pere de Riudebitlles, Antoni Gómez. L'assemblea ratificarà avui aquesta decisió després que anit el consell de la federació va donar per bona aquesta candidatura juntament amb la de Rafael Roig, regidor de Sitges, com a diputat pel partit judicial del Garraf. L'assemblea d'aquest vespre, que se celebrarà a Vilafranca també hauria de servir per decidir en ferm les apostes del PSC per la presidència dels consells comarcals -el de l'Alt Penedès encara depèn de les negociacions- i de la Mancomunitat Penedès-Garraf.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.