Vegueria del Penedès

JARDINERIA

Vilanova comença la setmana vinent la poda dels plataners de la rambla


Redacció Vilanova i la Geltrú

22-01-2016 20:41

Els treballs es faran del 25 de gener al 5 de febrer, de 7 a 14 hores

Vilanova comença la setmana vinent comença la poda dels plataners de la rambla. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'empresa encarregada de Jardineria Municipal de Vilanova i la Geltrú començarà dilluns vinent 25 de gener i fins al 5 de febrer la poda de l'arbrat de la rambla Principal. Els treballs, que es faran entre les 7 i les 14 hores, implicaran afectacions de caràcter puntual per als establiments de restauració de la rambla.

Per tal de minimitzar aquesta situació i poder realitzar la poda de manera àgil i segura, el dia abans es demanarà als establiments afectats que no col•loquin les taules i les cadires a les terrasses, fins que els treballs no hagin acabat. Així mateix també se'ls notificarà que aquella mateixa nit no podran deixar les taules i cadires a la via pública, tal i com es fa habitualment.

Des de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú es vol remarcar que l'afectació serà de caràcter puntual i que no s'allargarà més enllà d'unes hores. Durant aquesta estona es garanteix l'accés als establiments per part de clients i proveïdors, que hauran de seguir les indicacions dels operaris. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.