Vegueria del Penedès

FUTBOL 7

El Bar la Penya Sitges, Pista Cero-Braseria Ordago i FCG Bol mantenen el liderat en les seves categories


Redacció Vilanova i la Geltrú

24-01-2016 19:51

Plantilla del Pista Cero-Braseria Ordago. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Bar La Penya Sitges, 10 de 10

Desena victòria consecutiva pel líder de la categoria. Aquesta setmana l’equip dirigit per Juanjo Valbuena s’imposava per 3 a 6 al MON-BUS. Nova victòria del FINQUES RIUS que guanyava el partit enfront LOS CHARRUAS per 4 a 1. Segueix ferm en el segon lloc de la classificació el MASCA ASOCIACIÓN  que sumava tres nous punts a l’imposar-se per 9 a 4 al RACÓ DE LES COLS. Clara victòria de AMIGOS DE ZIZOU , amb tres gols de Canales, davant EL PEIXET DE CUBELLES (8-2). A destacar els quatre gols de Albert Pujol  en l’encontre MONOCROM – CAN TURKY’S que finalitzava amb victòria visitant per 2 a 9. Tancava la jornada un interessant  UD SUPERPOLLO – SPORTS BAR-LIZARD FC, amb el quart lloc de la taula en joc, i on els sitgetans es feien amb la victòria per un ajustat 3-4.

El líder segueix invicte

Tres nous punts pel PISTA CERO-BRASERIA ORDAGO, líder de Segona A, que guanyava aquesta jornada al FENIX FC per 5 a 2. Més igualtat de la prevista en l’enfrontament entre VIROMET i VETERANS CF VILANOVA-LA TASQUITA que finalitzava amb el resultat de 2-3. També per la mínima s’imposava ESPARTANOS FC al TOT GOS-ZERO GRAVITY RECORDS (3-4). Es complia la previsió en el partit CLUB TENNIS RIBES – PATATES FREGIDES BH on els locals s’emportaven els tres punts  gràcies, en part, als sis gols de Alexis Perez. Partit molt igualat el disputat entre CAUE 1001 i PENYA FORTY RIBES amb victòria per la mínima dels visitants per 1 a 2. Dijous es va disputar el partit MIRÓ GRÀFIC CUBELLES – ATLETICO PERROFLAUTAS on els locals s’imposaven per un contundent 8 a 0.

FCNG BOL s’imposa en el partit de la jornada

Interessant partit el que van disputar els dos primers classificats d’aquesta categoria, SERRANITO/ITURAT BICICLETES i  FCNG BOL,  i que va finalitzar amb la victòria dels líders per 1 a 5 destacant els 4 gols de Capurro. Repartiment de punts en el partit FINQUES MONTANÉ 1943 – GAVINA FC (1-1).  Victoria del  CE NOVA OLIVELLA que s’imposava per 3 a 1 a RECANVIS CASTAÑEDA.  No afluixa el LUKE TUBITO TEAM , que es mante en la part alta de la classificació, i aquesta jornada s’imposava per 3 a 1 al CAN TABACÓ. Per 3 a 1 guanyava el BAR RINCONCITO-MORITZ el partit davant el GRUPO SOLCA. En el darrer partit d’aquesta desena jornada,  NEW TEAM FC – FRANKFURT EL SURTIDOR , triomf local malgrat els tres gols de Boria (6-4).

Resultats i classificacions Primera Divisió

Resultats i classificacions Segona Divisió A

Resultats i classificacions Segona Divisió B

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.