Vegueria del Penedès

FLASH

Cubelles inverteix 62.000 euros en la vigilància de les platges


EL PUNT

18-06-2003 7:32

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!


Cubelles invertirà 62.000 euros en la vigilància de les platges del municipi durant aquest estiu. El govern municipal i la Creu Roja de Vilanova han signat un conveni de col·laboració de prevenció a les platges que va iniciar-se aquest cap de setmana, i que durarà fins al 14 de setembre.
El servei de prevenció estarà format per un total de 23 efectius, equipats amb un vehicle de rescat, una ambulància i dos mòduls de socors amb assistència.
Enguany, a les platges de Cubelles es tornarà a comptar amb el servei de la cadira amfíbia i el braçalet de color per als nens petits en cas de pèrdua.
Tant Carolina Orriols, presidenta de l'assemblea local de la Creu Roja de Vilanova i la Geltrú com Josep Marcillas, alcalde de Cubelles, han manifestar la seva satisfacció pel que fa a la col·laboració mútua per la vigilància de les platges.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.