Vegueria del Penedès

RUGBI

Derrotes dels equips del RC Sitges


Redacció Sitges

27-01-2016 16:38

Imatges del partit. Jaume Andreu

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

RC Sitges 12 - Tecnidex València 22
Sènior Masculí A - Divisió Honor "B" Espanyola

El Sitges patia el passat dissabte una nova derrota que tot i faltar set jornades encara per finalitzar el campionat, pràcticament deixa al Sitges sense opcions a escapar de la penúltima plaça de la classificació. Aquesta penúltima plaça dona als sitgetans esperances per mantenir la categoria, ja que les caramboles entre ascens i descens de diferents equips entre Divisió d'Honor i Divisisió d'Honor "B", podrien fàcilment inclòs que el conjunt del Garraf es mantingués a la categoria de plata del rugby espanyol sense haver de jugar cap promoció, però tot això escapa al control del nostre sènior, que el que si de totes totes a de conservar l'actual plaça a la classificació i no esser superat per el Químic, darrer classificat.

El Sitges va fer un bon partit, però novament com en el partit de la primera volta la davantera del Tecnidex València imposava el seu domini en el maul, trencant la defensa sitgetana, anotant tres marques i un cop de càstig que els permetia obtenir la victòria. Tot i el major domini visitant els sitgetans lluitaren en tot moment i no perderen la cara a l partit, però va faltar un tercera marca que els acostes prou en el marcador per a tenir opcions de victòria.

Ara s'obre una finestra a la temporada, amb gairebé cap objectiu a nivell de classificació, doncs tan complicat ho té el Sitges per abandonar la penúltima plaça, com el Químic per superar els sitgetans. Així doncs haurem d'esperar com finalitzen les competicions per saber si s'ha de jugar una promoció, que en el cas que fos així, no es jugaria fins els dos darrers caps de setmana de juny, ara mateix un espai molt llunyà en el temps.

Aquest cap de setmana el primer equip masculí del RC Sitges visitarà el camp del CAU València un dels candidats a jugar el Play Off d'ascens.

 

UE Santboiana 12 - RC Sitges 10
Copa Catalana - Sènior Femení

Primera derrota del sènior femení sitgetà a la Copa Catalana davant l'UE Santboiana, en un partit on els detalls marcaren el marcador. El partit de les nostres noies no va esser dolent, però li va faltar capacitat per trencar la defensa de les del Baix Llobregat, tot i disposa de prou possessió de pilota gracies a la bona feina en el Ruck.

Tot i la derrota el nostre femení segueix encapçalan la classificació, en una fase prèvia on al final es juga un sistema de Play Off amb semifinals i final, i davant una competició tan igualada, lo important es classificar-se per aquest Play Off on realment es decidirà el Campió.

Ara s'obren tres caps de setmana de descans per el femení sitgetà, el proper partit sera el cap de setmana del 20/21 de febrer on vistaran el camp de l'Enginyers.

 

RC Sitges "B" 10 - RC Martorell 29
Campionat de Catalunya 1ª Categoria Sènior Masculí

Mal partit el jugat per el segon equip del RC Sitges on davant un compacte Martorell, mai varen trobar un bon ritme, ni criteri en el joc. El Martorell amb una davantera més gran que la local aprofitaren les seves ocasions cada vegada que s'acostaven a marca sitgetana per anotar. En canvi el Sitges "B" va buscar en masses ocasions l'opció individual, en lloc d'un major joc col·lectiu i dinamisme en el joc obert on es mostraren clarament superior als visitants,

Amb aquesta derrota el Sitges baixa fins a la part baixa de la classificació, i s'allunya clarament dels llocs capdavanters, per el que ara mateix la lluita no pot ser un altre que anara partit a partit en busca dels punts que permetin situar-se a la zona tranquil·la, a mitja taula.

Aquest cap de setmana el segon equip descansa, serà el següent en que tornarà a la competició visitant el difícil camp del Banyoles.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.