TERCERA CATALANA GRUP 12É, 2015-16

De mica en mica el Sitges ja és tercer

Toni Muñoz Sitges

27-01-2016 17:38

Els gols de Alejandro Pascua i Jaume Jordi fan que el Sitges sumi la dotzena victòria del campionat

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

UE Sitges 2 - Martorell 1

Partit molt complert el jugat per l’UE Sitges davant el Martorell, primer d’aquesta segona volta, l’equip de Manel Rodríguez va saber controlar i encarar molt aviat però  potser li va faltar un tercer gol, un penal un xic rigorós el xiulat per l’àrbitre a les acaballes del mateix fa que l’equip sitgetà perdi l’average degut que a Martorell es va caure  per 2 a 0.

Alejandro Pascua amb el seu gol al minut 18 en una fase del partit amb diferents arribades, tot i que el segon no va arribar fins el minut 67 en una magnífica jugada d’Àlex Morillas per la banda, el passi de la mort, el remata Jaume Jordi posant el 2 a 0, de penal que tan sols veia l’àrbitre escurçaven diferències els de Vilanova del Camí marcant Javier Donado el 2 a 1 final.

Tres punts més que col·loquen al Sitges tercers amb 38 punts, dos per sobre del Martorell, a tres del Calaf i cinc del líder el Montserrat Igualada.

UE Sitges: Mario Leon, Sarabia, Jaume Jordi, Àlex Morillas (Nico 88) Alejandro Pascua, (Xavi Martínez 89) Candel, (Rafa 89) Roberto, (Gerard 85) Edu Hidalgo, Marc Rodríguez, (Fede 77) Marc González i Eloi.

El Sitges viatja aquest diumenge a Vilanova del Camí per jugar davant l’Anoia que ha anat de menys a més, l’hora d’inici les 16 hores.