Vegueria del Penedès

TEMPORADA 2015-2016

Últimes representacions dels Pastorets del Vendrell


Redacció El Vendrell

27-01-2016 21:36

Les representacions tindran lloc el dissabte 30, a les 10 de la nit (sessió especial aniversari) i el diumenge 31, a les 5 de la tarda

Últimes representacions dels Pastorets del Vendrell. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest cap de setmana finalitzaran les representacions dels Pastorets del Vendrell d’aquesta temporada 2015-2016, que a la vegada s’esdevenen 50 anys d’escenificacions ininterrompudes. Les representacions tindran lloc, el dissabte 30, a les 10 de la nit (sessió especial aniversari) i el diumenge 31, a les 5 de la tarda. La durada és d’unes dues hores i no hi ha mitja part.

L’obra que es representa és inèdita, atès que és un recull dels diferents autors i obres que s’han escenificat al llarg d’aquests 50 anys. Cal dir però, que el nombrós públic que fins avui ha assistit, que fins hi tot en dues representacions han emplenat el pati de butaques del Teatre Municipal Àngel Guimerà, han sortit del tot cofois i amb una bona sensació, és a dir; és una obra que enganxa i agrada.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.