Vegueria del Penedès

HOQUEI PATINS

Resultats i calendari per la propera jornada del CP Cubelles


Albert Sánchez Montesinos Cubelles

28-01-2016 16:58

Dues victòries, un empat i sis derrotes marquen la tercera jornada de l’any

Plantilla de l'equip femení del CP Cubelles. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La jornada dels equips del Club Patí Cubelles ha transcorregut de la següent manera:

Comarcal: L’equip més petit del club el passat cap de setmana no es va jugar l’encontre amb el HC Olesa. La Propera jornada descansen.

PB Iniciació: El partit davant el CP Vilanova va finalitzar amb victòria dels de la capital del Garraf per 0 a 3. La propera jornada jugaran a la pista de la UE Horta diumenge a les 09.30 h.

Prebenjamí “a”: Els cubellencs guanyaven a la pista de La Garriga per 0 a 3. La propera jornada reben el Cp Vic a les 11.15 h.

Prebenjamí “b”: L’equip perdia a la pista del CH Ripollet per 0 a 3. La propera jornada, s’enfrontaran al CP Monjos diumenge a les 10.00 h a Cubelles.

Benjamí: Contundent Victòria de l’equip del CP Cubelles per 1 a 11 a la pista del Bigues i Riells. La propera Jornada jugaran a casa davant el CP Sant Celoni diumenge a les 12.30 h.

Aleví “a”: El Cubellencs aconseguien un important empat a casa davant el CH Sentmenat per 3 a 3. La propera jornada visiten la difícil pista de l’Igualada HC dissabte a les 17.00 h.

Aleví “b”: Derrota a la Pista del Sant Josep de Sant Sadurní per 7 a 2 La propera jornada juguen a Cubelles diumenge a les 15.30 h davant el Reus Deportiu.

Infantil: Derrota a la pista del CH Vilassar per 7 a 3. La propera jornada s’enfrontaran al CP Sant Ramon de Vilafranca a Cubelles diumenge a les 16.45 h.

Femení: Derrota a la copa de la Lliga davant el CHP Bigues i Riells per 2 a 4. La propera jornada torna la lliga, dissabte a les 17.30 h a Vila Sana.

Veterans. Derrota al Palau Blaugran per 9 a 1 davant el FC Barcelona Lassa. La propera jornada el partit davant el FC Cuatro Vientos de divendres a Cubelles s’ajorna per manca de jugadors visitants.

Per a més informació sobre el club podeu visitar les xarxes socials o el web www.clubpaticubelles.com

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.