Vegueria del Penedès

VANDALISME

Detenen un home per destrossar la màquina validadora de l'estació de Renfe de Sitges


ACN Sitges

06-02-2016 2:03

Poc abans dels desperfectes, els Mossos d'Esquadra havien denunciat l'arrestat per conduir sota els efectes de l'alcohol

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimarts un home, de 29 anys i veí de Vilanova i la Geltrú, com a presumpte autor d'un delicte de danys a l'estació de Renfe de Sitges. Els agents el relacionen amb els fets ocorreguts el 8 de novembre, de matinada, quan un home i una dona van intentar accedir a l'estació sense pagar el bitllet. Com que no van poder saltar el torn de pas, l'home va colpejar el vidre de la màquina validadora amb puntades de peu fins destrossar-lo. Els danys estan valorats en 1.200 euros. A través de les imatges de les càmeres de videovigilància, la policia va identificar-lo i va constatar que l'home havia estat denunciat poca estona abans dels fets per un delicte contra la seguretat del trànsit per haver donat positiu en un control d'alcoholèmia.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.