Vegueria del Penedès

RUTA DEL XATÓ

Vilafranca acollirà el Xató Tapa, el primer concurs de tapes creatives de xató


Redacció Vilafranca del Penedès

09-02-2016 9:34

L’únic requisit és que la tapa ha d’estar inspirada en la recepta original de la salsa del Xató de Vilafranca

Vilafranca acollirà el Xató Tapa, el primer concurs de tapes creatives de xató. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Vilafranca acollirà el proper 21 de febrer el Xató Tapa, el primer concurs de tapes creatives de xató. Es tracta d'un concurs de cuina obert a tothom que li agradi cuinar i s’atreveixi a fer una tapa creativa de xató. L’únic requisit és que la tapa ha d’estar inspirada en la recepta original de la salsa del Xató de Vilafranca.

El concurs està dirigit tant a aficionats com a professionals, que vulgui guanyar el reconeixement popular a la seva creativitat fent una tapa de xató i rebre fantàstics premis. El concurs Xató Tapa se celebrarà en el marc de la Festa del Xató de Vilafranca, el matí del diumenge dia 21 de febrer a la rambla de Sant Francesc a les 12,30h.

Les inscripcions del primer concurs de tapes creatives de xató es poden fer fins el 18 de febrer a l’Oficina de Turisme de Vilafranca o a través d'aquest formulari.

S'atorgaran premis a la millor tapa de xató, a la fidelitat a la recepta original, a la tapa més saborosa, al disseny, presentació i emplatat, i a la creativitat i innovació. El jurat està format per Raül Balam Ruscalleda, xef al Restaurant Moments, Mandarin Hotel, Xavier Mestres, president de l’Institut Català de la Cuina, Núria Carbó, presidenta coordinadora del Gremi d’Hostaleria de l’Alt i Baix Penedès, Alba Gorgues, tècnica de Turisme de l’Ajuntament d’El Vendrell, Imma Ortiz Guirao, tècnica de Turisme de l’Ajuntament de Calafell, Pilar Yagüe,
cap de Promoció Turística de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Pere Cayuela, cap de Promoció econòmica i Turisme de Vilanova i la Geltrú i un membre del Gremi d’Hoteleria del Gremi de Sitges.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.