Vegueria del Penedès

JUDO

Els millors judoques de Catalunya van omplir el pavelló d'esports


Redacció El Vendrell

11-02-2016 8:22

Campionat de Catalunya de Judo. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat dissabte 6 de febrer de 2016, el pabellón Municipal d’Esports va acollir per primera vegada el Campionat de Catalunya de Judo que va aplegar a més 400 judoques d’arreu de Catalunya i més de 1000 assistents que van omplir les grades del pavelló tot el matí i tarda.

Amb motiu de la gran participació, el 2n Rànquing Català Cadet i Infantil de Judo 2016 es va celebrar en 4 torns i on tant organitzadors, Club Judo El Vendrell, com la mateixa Federació Catala de Judo es van mostrar molt satisfets de les característqiues de la instal.lació i de la organització del Campionat.

El regidor d’Esports del Vendrell, Ferran Trillas, va felicitar al Club Judo El Vendrell per proposar i acollir un esdeveniment d’aquests característiques al Vendrell i fer resó i promocionar aquest esport al municipi. Trillas també va destacar que aquest típus d’esdeveniments donen a conèixer el poble i han de servir per promocionar les moltes virtuts que té el territori.

El vicepresident de la Federació, Isabelo Pacheco i el responsable de l’area esportiva de la Federació, Jordi Yuste, van estar satisfets per l’organització del Campionat i van avançar que gràcies a l’oferta turística, situació geogràfica, clima i instal.lacions esportives del Vendrell proposaran de celebrar altres Campionats a nivell català i estatal.

La propera cita serà el diumenge 28 de febrer (tarda), on es celebrarà el Campionat Provincial de Judo al pavelló Municipal d’Esports (av. Camp d’Esports).

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.