Vegueria del Penedès

GENT GRAN

155 persones omplen la festa de la Gent Gran de Sant Pere de Ribes


Redacció Sant Pere de Ribes

11-02-2016 21:21

Durant l’acte també s’han recollit donatius que aniran destinats íntegrament a la Fundació de la Marató de TV3

Festa de la gent gran de Sant Pere de Ribes 2016. Ajt Sant Pere de Ribes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El municipi ha celebrat un any més la Festa de la Gent Gran. Enguany ha tingut lloc el passat diumenge a l’envelat de les Roquetes i ha comptat amb l’assistència de 155 persones, una xifra similar a la registrada en edicions anteriors. Aquesta trobada, adreçada a persones majors de 65 anys i que es va alternant cada any a un nucli de població i a l’altre –el 2015 es va fer a l’envelat de Can Puig, a Ribes– va començar amb l’audició de diferents peces a càrrec de les corals dels casals de la gent gran de Ribes i les Roquetes. Les interpretacions musical es van cloure amb una cantada conjunta de ‘L’himne dels jubilats’.

A continuació hi va intervenir la regidora d’Atenció a la Gent Gran de Sant Pere de Ribes, Paqui Carrasquilla, i l’alcaldessa, Abigail Garrido, que després d’adreçar unes paraules al públic va fer el lliurament d’obsequis a les persones que tenen 90 anys o que els faran aquest 2016. En aquesta ocasió les homenatjades han estat Maria de los Ángeles Barrios Garcia, Ana Mestre Pascual i Maria Fernández Peñuela.

La Festa de la Gent Gran es va tancar amb un berenar amb xocolata calenta i coca i la música del duo Blanco y Negro. Durant l’acte també s’han recollit donatius que aniran destinats íntegrament a la Fundació de la Marató de TV3.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.