Vegueria del Penedès

FLASH

La nit dels comiats


EL PUNT

26-06-2003 7:31

L'última final contra el Barça va ser també el darrer adéu de cinc homes que no seguiran al planter del Noia Freixenet

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!


Un cop fetes les acusacions pertinents, als àrbitres, als mateixos jugadors del Barça i a la mala sort en general, tot el Noia Freixenet es va acomiadar dels cinc integrants de l'equip que deixen el club. L'entrenador Blai Carda, Carlos Maggio, Luciano Difeo, Albert Bel i Marc Gual van jugar, o van viure des de la banqueta, el seu últim partit a l'Ateneu Agrícola. El comiat va esdevenir reconeixement a l'equip en general. La història dirà que el Barça va guanyar 3-0. Aquest resultat, però, no reflectirà la veritable resistència que va oposar el Noia tot i les seves dificultats. En tot cas, els de Sant Sadurní van escriure ahir un pàgina que pot ser l'inici d'alguna cosa més gran.


Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.