Vegueria del Penedès

LA SALA D'ART DE L'ADEPG

El vilanoví Joan Nadal exposa a Galeria.cat


Redacció Vilanova i la Geltrú

29-02-2016 18:33

La sala d'art de l'ADEPG reuneix sis artistes del Gran Penedès

El vilanoví Joan Nadal exposa a Galeria.cat. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Joan Nadal és un artista polifacètic que s’expressa a través de diferents tècniques, com el dibuix, la pintura, la fotografia, les instal·lacions, els muntatges escultòrics i la poesia visual, entre d'altres. Una de les seves passions pictòriques és el paisatge. Captar la llum, l’energia, les vibracions cromàtiques, les formes i els colors de la natura. Això l’ha portat a explorar i pintar sèries dedicades als cels, a les roques, als boscos, al mar, a la neu, a l’aigua, etc., sempre exaltant la vida, l’ecologia, la joia de viure mediterràniament.

Des d'ara es pot conèixer l'estil més característic de Nadal a Galeria.cat, la sala d’art de l’ADEPG. Aquest bulevard virtual del Gran Penedès també aplega obres dels artistes vilafranquins Fèlix Plantalech i Lluís Masachs, els sitgetans Artur Duch i Rafael Monzó i la vendrellenca Roser Oter.

Amb aquesta iniciativa de galeria virtual, l'Associació d'Empresaris de l'Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf compleix amb la intenció de donar a conèixer i posar a l'abast de tothom l'obra pictòrica, escultòrica i ceràmica dels artistes locals. La botiga d'art de l'ADEPG treballa de la mà de Jordi Capdet, director de la galeria Ismes.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.