Vegueria del Penedès

TAEKWONDO

Or, plata i dues bronze per als Olímpics del Vendrell


Redacció El Vendrell

03-03-2016 9:17

Club Olímpic El Vendrell . Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat 27 i 28 de febrer el Olímpics del Vendrell van viatjar a Castellón a L’Open Internacional de Taekwondo, en el qual es van disputar les dues modalitat de competició: combat i técnica. 

David Ruiz Navarro aconseguia la medalla de bronze a combat, David Pascual Roldán, Francisco Pascual Roldán i Óscar Pascual Dionisio aconseguien la medalla d’argent a la categoria cadet en técnica per equips, Gloria Ruiz Navarro obtenia la medalla de bronze en la categoria junior de técnica indiviadual, i el mestre Albert Calvo aconseguia la medalla d’or en técnica, els participants Claudia Martínez Sánchez i Toni Baena Sánchez no van poder aconseguir pòdium pero vam realitzar un gran campionat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.