Vegueria del Penedès

PATINATGE

4 de 4 al Campionat Territorial de patinatge de Solo Dance


Redacció El Vendrell

14-03-2016 16:41

Els patinadors del Club Patinatge Artístic Vendrell. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest dissabte 12 de Març es va celebrar al CP Calafell el III Campionat Territorial de patinatge de Solo Dance amb patinadors i patinadores de tot Tarragona.

El Club Patinatge Artístic Vendrell va presentar 4 participants en categories diferents, Laia Calmet en categoria Cadet, Ainhoa Garcia en categoria Juvenil Femení, Juan Cortés en categoria Juvenil Masculí i Mariona Acedo en categoria Junior Femení.

Cal dir que tots van assolir plaça de pòdium, Laia 3ª, Ainhoa 3ª, Juan 1º i Mariona 1ª, aconseguint així la classificació pel proper Campionat de Catalunya que es celebrarà els propers 7-8 de Maig al CPA Vendrell, al pavelló de Santa Maria del Mar, Coma-ruga.

Bon paper dels representants vendrellencs tot i el poc temps que porten en aquesta disciplina, ara els hi toca treballar dur per millorar resultats i poder optar a places pel Campionat d’Espanya.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.