Vegueria del Penedès

ASSEMBLEA DE MILITANTS

Robert Monzonis, nou president de CDC Cubelles


Redacció Cubelles

15-03-2016 21:17

Monzonis ha fet èmfasi en la importància de crear una dinàmica de participació potent entre la militància i simpatitzants de Cubelles

Robert Monzonis, nou president de CDC Cubelles. CDC

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'assemblea de militants de Convergència Democràtica de Catalunya a Cubelles ha escollit aquest dilluns un nou president local, que pivotarà la refundació del partit a Cubelles, juntament amb un equip renovat. El nou president és Robert Monzonis, actual cap comarcal de la JNC al Garraf i Conseller Nacional de CDC, que ha estat escollit per unanimitat de l’assemblea.

El president comarcal de CDC, Gerard Figueras, ha encoratjat el nou president i la militància de Cubelles a seguir treballant pel municipi i la comarca, i s’ha mostrat convençut que aquest canvi generarà nous lideratges positius per al partit. Monzonis ha fet èmfasi en la importància de "crear una dinàmica de participació potent entre la militància i simpatitzants de Cubelles, de cara a portar la veu del municipi i la comarca al pròxim Congrés de CDC, alhora mantenint una altura de mires per construir un projecte renovador i il·lusionant a les pròximes eleccions municipals". Tot plegat un repte, que Monzonis afronta "amb energia, fermesa i esperança".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.