Vegueria del Penedès

VIATJA AL MÓN DEL VI

DO Penedès entrega els premis "Viatja al món del vi"


Redacció Barcelona

16-03-2016 11:11

El guanyador va ser Pau Arevalo Viu que es va fer amb un viatge de luxe, valorat en 11.000 euros, i que inclou allotjament en els millors hotels, activitats exclusives iisites a cellers emblemàtics

DO Penedès entrega els premis "Viatja al món del vi". EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Dilluns a la nit va tenir lloc a a Barcelona l'entrega de premis del concurs Viatja al món del vi en el qual el guanyador tenia l'oportunitat de fer-se amb un viatge d'una setmana per visitar algunes de les zones vinícoles més conegudes d'Europa com Porto, París o la Toscana. El guanyador d'aquesta edició de Viatja al món del vi va ser Pau Arevalo Viu que es va fer amb un viatge de luxe, valorat en 11.000€, i que inclou allotjament en els millors hotels, activitats exclusives així com visites a cellers emblemàtics. El guanyador ha estat seleccionat entre els prop de 2.000 participants que van maridar 22 vins de DO Penedès amb 22 plats de cuines d'arreu del món.

A més de l'entrega de premis, també es va donar el premi a la finalista: Maria Àngels Roca, que en aquest cas va rebre el seu pes en vi DO Penedès.

L'entrega de premis, a càrrec de Francesc Olivella - Director de la DO Penedès- i Eduard Voltas - editor de Time Out-  va tenir lloc durant la nit de la Cuina japonesa vs. peruana by Time Out En Viu, a la Fundació Antoni Tàpies de Barcelona.

Tots els assistents a l'esdeveniment, a més de conèixer el guanyador i el finalista del concurs van poder gaudir de vins DO Penedès i de la cuina de cinc dels millors restaurants de cuina japonesa, peruana i nikkei de Barcelona: els restaurants Pakta, Tanta, Ceviche 103, Shibui i la Taverna Hisako.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.