Vegueria del Penedès

VOLTA A CATALUNYA

La 6a etapa de la Volta tindrà un ampli recorregut pel Garraf i el Penedès


Ramon Filella Vilanova i la Geltrú

16-03-2016 19:35

Imatge d'arxiu de la Volta Ciclista a Catalunya. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La sisena etapa de la Volta a Catalunya programada per al proper dissabte 26 amb final a Vilanova i la Geltrú tindrà un ampli recorregut per les carreteres del Garraf i de l´Alt i el Baix Penedès. L´etapa s´iniciarà a Sant Joan Despí a la 1 del migdia i, després d´uns primers quilòmetres pel Baix Llobregat, entrarà al Garraf per la C-31 (Costes del Garraf) seguint camí cap a l´interior del nucli urbà de Sitges, Sant Pere de Ribes i Olivella per la BV-1415.

Un cop deixat enrera Olivella, els corredors entraran ja a l´Alt Penedès on faran un ampli recorregut. Passaran per Sant Pere Molanta i s´incorporaran a la N-340 en direcció Avinyonet i Can tallops. Més endavant giraran per la BV-2428 direcció Sant Pau d´Ordal, Els Casots, Lavern i Sant Sadurní d´Anoia. Des de la Capital del Cava continuaran cap a Torrelavit, Pla del Penedès i Guardiola de Font-rubí. Des d´aquest últim municipi aniran a buscar la BP-2121 on passaran per Pacs del Penedès i arribaran sobre les 3 de la tarda a Vilafranca del Penedès.

A l´interior de la capital de l´Alt Penedès faran un circuit pels carrers Progrés, Hermenegild Clascar, Rambla de Sant Francesc i avinguda de Tarragona fins a incoporar-se a la B-212 en direcció Cal Rubió (Santa Margarida i Els Monjos) i La Múnia on tancaran els quilòmetres altpenedesencs de l´etapa.

El traçat els farà entrar aleshores al Baix Penedès en direcció a Sant Jaume dels Domenys, Allà giraran en direcció a l´Alt de Ventoses i sortiran de la comarca. Més tard hi tornaran a entrar per la TV-2401 a la Juncosa del Montmell continuant cap a la Bisbal del Penedès, Llorenç, Banyeres i l´Arboç. Des de L´Arboç aniran cap a Castellet i la Gornal resseguint la carretera BV-2115 pel pantà de Foix i tornant a introduir-se, finalment, a la comarca del Garraf ja en direcció a la meta a Vilanova i la Geltrú. Els corredors arribaran a la capital garrafenca ente un quart i tres quarts de sis de la tarda segons el ritme que hagi marcat el pilot aquella jornada.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.