Vegueria del Penedès

PRIMER PREMI

L'obra "El nom" de l'Escotilló guanya el concurs de teatre de Sarrià


Joan Maria Gibert Vilanova i la Geltrú

20-03-2016 20:57

El premi té una dotació de 2.000 euros

L'obra "El nom" de l'Escotilló guanya el concurs de teatre de Sarrià. Joan Maria Gibert

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'obra "El nom" de l'Escotilló GT de Vilanova i la Geltrú ha estat guardonat amb el primer premi del Concurs de Teatre de Sarrià. El premi té una dotació de 2.000 euros.

"El nom" es va estrenar al Círcol Catòlic el desembre de 2014 i després es va poder veure a la festa major de la Geltrú. Dos matrimonis i un amic es reuneixen per sopar i el nom que un d'ells li vol posar al seu futur fill inicia una sèrie de controvèrsies que acaben per treure els draps bruts de tots.

Després de l'estrena, l'obra ha fet  representacions a Vinaixa, Sant Pere de Ribes, Pineda, Malgrat de Mar, Les Franquesas dek Valles, Canet de Mar, Santa Perpetua de la Mogoda, Sant Feliu de Guixols, Gracia i Sarrià (Barcelona) i La Geltrú.  Ara, és previst que "El nom" es representi el 2 dagost dins dels actes de la festa major de Vilanova.

L'elenc de l'obra el formen Neus Domènech (directora), Marta Orriols, Eva Solichero, Carles Serra, Nico Pérez i Ramon García.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.