Vegueria del Penedès

PREPARANT EL NOU CURS

Sant Pere de Ribes destinarà 43.605 euros aquest any al manteniment de les escoles


Redacció Sant Pere de Ribes

23-03-2016 10:15

Rebran 8.321 euros cada escola pública, a excepció de la Mediterrània i les Parellades que rebran 1.000 euros a perquè el manteniment va a càrrec encara de l’empresa constructora

Signatura del conveni amb l'escola les Roquetes. Ajt Sant Pere de Ribes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha aprovat els convenis de manteniment a amb les 7 escoles públiques del municipi per aquest 2016. La quantitat que s’hi destinarà a aquest concepte és de 43.605 euros en total. El manteniment ordinari inclou tasques com la reparació i canvi de vidres, de materials dels serveis sanitaris, de pintura, i molts d’altres com els embornals dels patis o les instal•lacions elèctriques.

Els centres escolars amb els que s’han fet aquests acords són El Pi, Els Costerets, Les Parellades, Mediterrània, Les Roquetes, Santa Eulàlia i l’escola Riera de Ribes (amb qui només falta dur a terme la signatura del conveni). No es farà amb els instituts perquè ja tenen un pressupost específic atorgat pel departament d’Ensenyament.

El pagament de l’aportació a cada centre es farà per bestreta del 100%, 8.321 euros a cada escola, a excepció de la Mediterrània i les Parellades que només serà de 1.000 euros a cadascuna perquè el manteniment va a càrrec de l’empresa constructora durant els primers 25 anys de vida de l’edificació.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.