Vegueria del Penedès

VIA PÚBLICA

L'ús de sofre a Sant Sadurní


Francesc Carafí Sant Sadurní d'Anoia

27-03-2016 13:19

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Substància, que des de el meu punt de vista, és perillosíssima per els gossos, i que l’efecte perquè es vol, penso que és del tot inútil. El regidor de medi ambient, Toni Sisternas, està al corrent del tema. Ell va ser, qui em va dir que era il·legal.

Hom al llegir aquest escrit, pot pensar quina estupidesa és aquesta, perquè surti publicat a la premsa. Primerament per els veïns i veïnes, que fan servir la substància. En segon lloc, que l’ajuntament, a través de la Regidoria de Medi Ambient, es serveixi fer arribar a la ciutadania sadurninenca, una nota-edicte que especifiqui el perquè de la seva prohibició, i el que pot ocasionar als gossos, si aquest producte es consumeix.

Al meu entendre, aquesta advertència que detallo, l’han de tenir molt present els propietaris dels gossos, atents a les conseqüències que es poden derivar. Alhora també, que el govern municipal la faci seva, per a poder incorporar-la a l’ordenança de civisme o al protocol que hi hagi al respecte.

Aquesta ocurrència meva, crec que positiva, ha estat gràcies a un comunicat de una associació de El Vendrell. Iniciativa que ja s’ha dut a terme a alguna comunitat autònoma, i a algun ajuntament de Catalunya. Sant Sadurní, doncs, senyor regidor, ha de prendre bona nota i activar-la el més aviat possible.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.