Vegueria del Penedès

DEL 4 I EL 10 D'ABRIL

Campanya de control de camions i furgonetes a Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

29-03-2016 17:08

La campanya es realitzarà entre el 4 i el 10 d'abril, amb especial atenció a les carreteres convencionals i vies urbanes

Campanya de control de camions i furgonetes a Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Policia Local de Vilanova i la Geltrú i el Servei Català del Trànsit realitzaran del 4 al 10 d'abril una campanya coordinada per al control de camions i furgonetes d'àmbit territorial català.

La campanya es farà a tota la xarxa viària amb especial atenció a les carreteres convencionals i vies urbanes per tal de vigilar que es respectin els límits de velocitat, les hores de conducció i de descans dels professionals del transport de mercaderies per carretera, l'excés de pes i els possibles defectes tècnics del vehicle. Els agents també comprovaran que els vehicles disposin dels permisos i de la documentació necessària per circular, i que els seus conductors no circulin sota els efectes de l'alcohol o les drogues.

L'objectiu és conscienciar els conductors sobre la importància de complir la normativa per aconseguir reduir les xifres de sinistralitat en el sector dels professionals del transport. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.