Vegueria del Penedès

JOVE BAIX PENEDÈS

Més de 80 joves es formen en l’educació en el lleure al Baix Penedès


Redacció El Vendrell

01-04-2016 23:18

També a l’estiu el curs de monitors en el lleure serà del 4 al 19 de juliol, i es farà a l’Arboç

Més de 80 joves es formen en l’educació en el lleure al Baix Penedès. CC Baix Penedès

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Jove Baix Penedès continua oferint formació per tots aquells joves que vulguin ampliar els seus coneixements, o bé formar-se en algun àmbit concret per buscar-se un lloc al món laboral. Al llarg d’aquesta Setmana Santa han començat tres cursos, dos de premonitors, que ja han finalitzat, i un de monitor en el lleure.

En total hi han participat 53 joves en el curs de premonitors, i 28 més al curs de monitors. En aquestes sessions, i com a novetat en el cas de premonitors, s’ha treballat l’anglès com a competència transversal, utilitzant-lo en les classes pràctiques com a llengua vehicular.
També continuen obertes les inscripcions per un proper curs de monitor de menjador i transport escolar, que està previst que es faci al maig. En concret els dies 8, 14, 15 i 21 de maig, a Bellvei. S’efectuarà els dissabtes de 9 a 2, i de 2/4 de 4 a 2/4 de 9 del vespre, i diumenges de 9 a 2.

També a l’estiu el curs de monitors en el lleure serà del 4 al 19 de juliol, i es farà a l’Arboç. Les inscripcions són a partir del 30 de maig.
Els preus són de 170 euros pels joves de 18 a 30 anys, aturats del Baix Penedès, i de 195 euros pels joves de la mateixa edat, però que estiguin en actiu. Per la resta de ciutadans, el preu és de 230 euros.

Per més informació o inscripcions, cal adreçar-se a qualsevol Punt d’Informació Juvenil del Baix Penedès, o a l’Oficina Jove comarcal.
Un cop efectuat aquest curs i amb els continguts aprovats, s’accedeix al diploma de Monitor/a d’Activitats d’Educació en el Lleure Infantil i Juvenil, atorgat per la Direcció General de Joventut.

En els actes de cloenda hi han assistit representants del consistori local; en el cas de Cunit, el regidor de Joventut, Ivan Faccia, i a Llorenç del Penedès, el regidor de Promoció Econòmica, Ignasi Saura.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.