Vegueria del Penedès

CONCURS DE CARTELL DE FESTA MAJOR DE SITGES

Sant Bartomeu i Santa Tecla tindran un cartell únic de Festa Major


Redacció Sitges

06-04-2016 13:24

La Comissió de Festa Major de Sitges recupera una imatge conjunta i entre les novetats del concurs hi ha que el cartell guanyador es premiarà amb 300 euros i s'escollirà per votació popular

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Comissió de Festa Major organitza el concurs de cartell de Festa Major que, aquest 2016, es presenta amb algunes novetats en relació a les edicions anteriors. Per primera vegada, l’elecció serà mitjançant votació popular. Totes les obres presentades al concurs s’exposaran a l’Edifici Miramar, del 19 de maig al 5 de juny. Les persones que visitin l’exposició podran votar in situ quin volen que sigui el cartell guanyador. Per fer-ho, hauran de presentar el DNI o algun document acreditatiu, per assegurar que només s’efectua un vot per persona. El cartell més votat serà la imatge conjunta tant de Sant Bartomeu com de Santa Tecla i rebrà un premi econòmic de 300€.

La convocatòria s’adreça principalment a persones vinculades al món de l’art i el disseny i cada participant podrà presentar una única obra, que haurà de ser original i inèdita i no podrà haver estat premiada en altres concursos. La tècnica és lliure i ha de ser apta per a la seva reproducció en quadricromia. El cartell ha d’incloure el text “Festa Major Sitges 2016”, així com la informació referent a les dates de celebració tant de Sant Bartomeu com de Santa Tecla.

Les obres, que s’han de presentar sobre un suport rígid, s’han de lliurar a l’oficina del servei de Tradicions i Festes de l’Ajuntament de Sitges, plaça de l’Ajuntament, s/n (Edifici Lola Anglada), del 30 de març al 29 d’abril, de les nou del matí a les dues del migdia. Els treballs han d’anar signats al dors amb un pseudònim, dins d’un sobre tancat, rotulat amb el mateix pseudònim i amb una nota que indiqui les dades personals de l’autor.

El veredicte es farà públic a finals de juny a la Casa de la Vila.

Les bases complertes es poden consultar a www.sitges.cat .

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.