Vegueria del Penedès

MATA-SEGELLS TURÍSTIC

Correus tindrà servei de recollida de correspondència al Museu del Ferrocarril


Redacció Vilanova i la Geltrú

10-04-2016 19:12

La Penya Filatèlica de Vilanova destaca que així es potenciarà la utilització del mata-segells turístic amb motiu del propi museu

Mata-segells turístic del Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú. Correus

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Correus iniciarà el proper dimarts 19 d’abril el servei de recollida de correspondència al Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú. Amb aquest servei, segons destaca la Penya Filatèlica de Vilanova, es potenciarà la utilització del mata-segells turístic permanent es va estrenar el desembre de l'any passat amb motiu del Museu del Ferrocarril.

A les onze del matí es col·locarà oficialment, per part del representant de l’oficina postal de Vilanova i la Geltrú, una bústia de Correus a les dependències del Museu, a on es podrà dipositar tota la correspondència que es vulgui i a la que li serà aplicat el mata-segells del museu per cancel·lar el franqueig. A partir d’aquesta data el Museu donarà la possibilitat al visitants d’utilitzar aquest servei per rebre a casa seva un document postal record de Vilanova i del Museu. En motiu d’aquest acte també s’editarà una targeta record en la que s’estamparà el dit mata-segell.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.