Vegueria del Penedès

HOQUEI FEMENÍ

Cara i creu pel Nacional Catalana i el Fem-16 del CP Vilanova


Joaquim Benadi Vilanova i la Geltrú

13-04-2016 17:39

L'equip d'OK lliga s'enfrontarà al Voltregà aquest dissabte. Joan Maria Gibert

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Nacional Catalana jugava a casa contra les noies del Reus Deportiu, penúltim classificat de la categoria, amb el resultat a favor de 4-1.

Aquest resultat manté a les noies d'en Jordi Mier dins les tres primeres a la classificació de la categoria, pendents d´un partit que els hi falta al Manlleu i Cerdanyola que en cas de guanyar-los ens desplaçaria a la quarta o cinquena posició.

La setmana propera jugaran contra el Manlleu a la competició de la Copa de la LLiga Femenina a Nacional Catalana.

En Fem-16 tenia aquest cap de setmana una jornada complicada donat que per problemes d´horaris a les setmanes anteriors havien de jugar dos partits durant el dissabte.

El primer es va jugar dissabte al mati contra el C.P. Voltrega i engegava una jornada decisiva per les aspiracions de l'equip a classificar-se per els Campionats de Catalunya a Juneda. Els nervis o pressió de les nenes, sabent el que es jugaven, no ajudava a encarrilar el partit des de els primers compassos i a la mitja part el marcador assenyalava un 2-2 igualat.

A la represa les coses van canviar substancialment i la millor plantilla, la intensitat en el joc, i l´encert de cara a porteria de les noies del Pati va fer que el marcador final de 6-2 fos del tot just.

Guanyant al Voltregà a casa es feia un pas important per la classificació als Campionats pero s´havia de jugar contra el Mataró a la tarda i només valia guanyar per assegurar matemàticament aquesta fita.

Les noies de Laia Castro van sortir a pista convençudes d'això i la primera part va ser molt disputada entre els dos equips, el marcador assenyalava un empat a 1.

A la represa dos gols seguits del Mataró i el cansament acumulat durant la jornada va fer que el Fem-16 baixes els braços i el contrari es trobès més còmode a pista, arribant al final del partit amb un clar 5-1.

La classificació del Fem-16 pels Campionats passava per guanyar a casa al Bigues la propera setmana o esperar que el Voltregà perdi el seu partit aplaçat contra les noies del Bigues. Finalment el Bigues i Riells guanyava de forma clara al Voltregà i de retruc s'assegurava aquesta desitjada classificació.

Aquest dissabte l´equip femení d'Ok Lliga del CP Vilanova juga un partit important contra el Voltregà a les 20:00h a les Casernes, el Nacional juga diumenge a les 12:15 contra Manlleu i el Fem-16 diumenge a les 09:30 contra el Bigues i Riells.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.