Vegueria del Penedès

ENSENYAMENTS POSTOBLIGATORI

La consellera d'Ensenyament de la Generalitat visita la fira Zona E a Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

15-04-2016 21:49

Meritxell Ruiz ha presidit també a la XXII Trobada de Corals d'Educació Secundària

La consellera d'Ensenyament de la Generalitat visita la fira Zona E. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest matí, la consellera d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Ruiz, ha estat a la nostra ciutat on ha visita el recinte firal de la Zona Educació. Zona Educació. Sortides educatives i professionals del Garraf. La consellera ha estat rebuda per l'alcalde accidental, Juan Luís Ruiz, i el regidor d'Educació i Ocupació de l'Ajuntament, Joan Martorell, acompanyats per altres membres de la corporació i del Departament d'Ensenyament. La comitiva ha fet un recorregut per l'espai de la fira, on han saludat a cada representants dels centres presents a la mostra.

Seguidament, la consellera d'Ensenyament s'ha traslladat a l'Auditori Municipal Eduard Toldrà per assistir a la XXII Trobada de Corals 2016 d'Educació Secundària. En la trobada hi ha participat més de 350 alumnes de diferents centres de Barcelona, Castelldefels, Cornellà, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Santa Margarida i els Monjos, Viladecans i Vilanova i la Geltrú (Institut Joaquim Mir).

Al finalitzar l'actuació, la consellera Meritxell Ruiz i l'alcalde accidental Juan Luís Ruíz han fet entrega d'un diploma a les corals participants i al representant de l'orquestra de l'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat, que han acompanyat amb música la veu dels cantaires.

L'acte ha finalitzat entonant el Cant dels Adéus per part de tots els presents.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.