Vegueria del Penedès

PATINATGE

Cinc podis per al CPA Vilanova a la final Comarcal


Redacció Vilanova i la Geltrú

19-04-2016 9:51

Abril Martínez en Benjamí C i Carla Vallverdú en Prebenjamí C, assoleixen el primer lloc de la classificació

Les patinadores del CPA Vilanova. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Diumenge la pista esportiva de la Collada-Els Sis Camins va acollir l’organització de la final comarcal de patinatge del Consell Esportiu del Garraf. El Club Patinatge Artístic Vilanova-La Fundació que competia amb sis patinadores a les categories d’Aleví C,Benjamí C i Prebenjamí C, va assolir cinc podis.

Abril Martínez i Carla Vallverdú van aconseguir la primera posició en les categories de Benjamí C i Prebenjamí C, respectivament. Violeta Fusté i Alba Villanueva es van classificar en segona i tercera posició respectivamen de la categoria d’Aleví C i Júlia Gómez, va ser tercera en Benjamí C. En aquesta mateixa categoria,  Giulia Dipolina va classificar-se en quarta posició.

A banda de les patinadores que van competir a la final, per part del CPA Vilanova-La Fundació en les fase prèvies també van participar Aina Soler, Judit Dorado, Paula Lize, Ana Fernández, Iris Llamas i Laia Lamarca, que conformen l’equip d’Iniciació D del club vilanoví entrenat per Marta Serra.

A la final comarcal del 17 d’abril han competit les 10 primeres classificades de cadascuna de les categories del campionat després d’haver participat en les fases prèvies celebrades a Sitges, les Roquetes i Vilanova i la Geltrú (Escola Sant Bonaventura Els Franciscans) els mesos de gener, febrer i març. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.