Vegueria del Penedès

ABRIL CULTURAL 2016

El Concert de Sant Jordi, acte més destacat dels darrers dies de l’Abril Cultural de La Granada


Redacció La Granada

19-04-2016 12:23

Els actes de l’Abril Cultural 2016 van començar aquest passat cap de setmana amb una sessió de contacontes a càrrec d’Olga Gallardo

Els actes de l’Abril Cultural 2016 van començar aquest passat cap de setmana amb una sessió de contacontes a càrrec d’Olga Gallardo. Ajuntament de La

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Granada enfila els darrers dies de l’Abril Cultural 2016, en què l’Escola Jacint Verdaguer en serà el centre neuràlgic. Ja divendres, a les 16:30, el recinte escolar acollirà un intercanvi de llibres de petits i grans, on també hi haurà habilitat un punt de venda de punts de llibres elaborats pels alumnes de l’escola.

La màxima activitat però, serà dilluns a partir de les tres de la tarda: primerament amb animació musical a càrrec dels alumnes de batxillerat artístic de l’Institut Milà i Fontanals de Vilafranca; i a continuació, amb l’entrega de premis del certamen literari Poeta Josep Maria Font.
A banda de l’activitat a l’escola, el Centre Cívic acollirà dissabte (21h) el tradicional Concert de Sant Jordi, que enguany anirà a càrrec de la Coral l’Estel del Centre de Belles Arts de Lleida.

Els actes de l’Abril Cultural 2016 van començar aquest passat cap de setmana amb una sessió de contacontes a càrrec d’Olga Gallardo, el campionat de truc, la trobada anual de puntaires i l’exhibició de patinatge artístic a càrrec del PA La Granada. En tots ells l’afluència de públic va ser notòria.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.