Vegueria del Penedès

DOS MESOS D'OBRES

Inici de les obres d’urbanització del tram final del passeig Rafael Soler de Vilafranca


Redacció Vilafranca del Penedès

21-04-2016 10:09

Aquest projecte comportarà l’ampliació de la vorera existent davant les façanes dels edificis fins al pont de Moja amb una amplada de 3,5 m

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La setmana vinent està previst que s’iniciïn les obres d’urbanització del passeig Rafel Soler, entre el c/ Tossa de Mar i el pont de Moja.

Aquest projecte comportarà l’ampliació de la vorera existent davant les façanes dels edificis fins al pont de Moja amb una amplada de 3,5 m seguint els mateixos criteris de la nova urbanització del passeig Rafael Soler. Es preveu també regularitzar les cruïlles i també millorar l’escala existent al costat del pont de Moja i que comunica amb el carrer de Moja. El projecte també intervé també en el passeig de sauló, tocant a les vies, incorporant enjardinament  i, finalment, s’adequa la superfície de la part final de la llosa de cobertura com aparcament provisional amb unes 35 places.

El termini previst per a l’execució de les obres és de 2 mesos.

Durant les obres es procurarà minimitzar las afectacions a nivell de trànsit viari i de vianants.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.