Vegueria del Penedès

VIOLÈNCIA

Un jove de Cubelles agredeix brutalment un mariner que va mediar en una discussió amb la seva parella


Redacció Vilanova i la Geltrú

21-04-2016 12:08

Els mossos han detingut l'agressor gràcies a la descripció dels testimonis que van presenciar els fets al moll de ponent de Vilanova i la Geltrú

L'home va haver de ser hospitalitzat per diverses ferides produïdes per cops de puny i amb un casc de moto

Moll de ponent. Rambla del port de Vilanova. Google Street View

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’investigació de Vilanova i la Geltrú va detenir dimecres de la setmana passada un jove com a presumpte autor d’una agressió a un mariner que va mediar en una discussió violenta que mantenia amb la seva parella. Segons fonts policials, la víctima és un treballador d’un vaixell atracat al port de Vilanova i la Geltrú. El jove hauria estat identificat gràcies a la col·laboració dels testimonis.

Els fets van tenir lloc el 9 d’abril, cap a les 3 de la matinada, al moll de llevant. El jove detingut estava discutint de forma violenta i acalorada amb la seva parella a la zona de la marina de iots quan un mariner va intentar posar fi a la discussió, moment en el que el detingut li va propinar diversos cops de puny i cops al cap amb un casc de moto. La seva detenció ha estat possible gràcies a les declaracions de diversos testimonis presencials de l’agressió. Com a conseqüència de les ferides, el mariner va haver de ser traslladat a l’hospital de Sant Camil on el van deixar hospitalitzat per a realitzar diverses proves.

El detingut és de nacionalitat xilena, de 26 anys i veí de Cubelles amb antecedents policials per altres afers.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.