Vegueria del Penedès

ANÒLIA 2016

Igualada programarà música en directe del 8 al 28 de juliol


Redacció Igualada

27-04-2016 8:50

El festival comptarà amb les actuacions, entre d'altres, de Manel, Companyia Elèctrica Dharma + Comediants, Albert Pla, Oques Grasses, Animal, El Petit de Cal Eril i The Pinker Tones

Igualada programarà música en directe del 8 al 28 de juliol. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest dimarts el regidor de cultura d’Igualada, Pere Camps, conjuntament amb el director editorial del Grup Enderrock –assessors musicals del festival–, Lluís Gendrau, han presentat a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm l’Anòlia 2016.

La renovada cita d’Igualada engegarà el dia 8 de juliol i s’allargarà fins al 24 de juliol. Precisament el cap de setmana del 21 al 24 de juliol se celebraran amb tres nits de concerts als Jardins de la Sala: dijous 21 hi actuarà Manel, divendres 22 El Petit de Cal Eril i Albert Pla, i dissabte 23 Animal i Oques Grasses. Tres nits intenses per convertir Igualada en la protagonista dels festivals d’estiu de la Catalunya Central. El diumenge 24 l'Anòlia Xics aposta per l'espectacle Rolf & Flor a Londres de The Pinker Tones. Les entrades i abonaments pel festival ja estan a la venda al web de Codetickets.

A més, l’Anòlia a la Fàbrica 2016 apostarà per la música en directe gratuïta a Igualada, amb l'igualadí Enric Verdaguer el dijous 14 de juliol. També hi actuaran Quico Tretze i Obeses (15 de juliol) i Red Pèrill i El Niño de la Hipoteca (16 de juliol). Els concerts de l'Anòlia a la Fàbrica se celebraran a la Igualadina Cotonera.

L'Anòlia coincidieix el dissabte 9 de juliol amb l'European Balloon Festival 2016, que juntarà a l'Avinguda Catalunya a la Companyia Elèctrica Dharma i als Comediants. La Dharma farà el concert que clourà la gira de celebració dels 40 anys de carrera del grup, i s'aturarà de manera indefinida.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.